2020-10-31

Uutisia pe-la-yöltä

 Liukasta on! Alkuillasta pitkokset olivat jäässä. Juuri nyt klo 02:30 aikaan on hieman lämpöisempää, mutta liukasta riittää. Parin viime viikon sateet ovat myös kostuttaneet vielä alkukuusta kuivana ollutta reittiä. 50 km reitin polulta löytyy nyt hyvä mahdollisuus kastella varpaansa hieman ennen rastia B03.


Nopeimmat 160 km reitin pyöräilijät ovat jo kiertäneet ensimmäiset 55 km (sama kuin 50 km reitti) n. 6,5 tunnissa.

Nopeimmat juoksijatkin ovat pian kiertäneet ekan lenkin. Saara ja Jarkko käyttivät menomatkaan Pyhä-Häkin opastuspisteeseen eli 50 km reitin puoliväliin vain reilut kolme tuntia. Hitaammilla on kulunut 4-5 tuntia.

Kävelijöitäkin on jo ehtinyt Pyhä-Häkkiin useampi. Aikaa on kulunut 5:50 - 6:20 eli aika haipakkaa on kulku kävellenkin.

Pyhä-Häkin opastuspisteen kaivolla on ollut pientä ongelmaa. Kaivo toimii, mutta hieman kenkusti. Älä siis luovuta, jos tuntuu, että vettä ei tule. Kaivossa on vettä. Sitä pitää vain hieman pitempään houkutella.

Kuvassa viritellään vesipistettä rastin E09 (160 km) läheisyyteen Kannonkosken vanhalle sillalle, joka on umpimätä. Ylittää voi vain keskeltä siltaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti