2016-10-25

Kilpailuohje

Tämä kilpailuohje täydentää ja korjaa kilpailukutsussa annettuja tietoja.

Kisakeskus


Kisakeskusrakennuksen sisätiloihin ei saa tulla kengät tai mutaiset sukat jalassa. Jätä kenkäsi terassille.

Reitti

Tutustukaa etukäteen reittikarttaan ja reittiohjeeseen. Rasti 9 on karttaan piirretystä sijainnista 100m sivussa  mörkömajalla eikä polkujen risteyksessä. Seuraa viittoja majalle.

Reittikartta jaetaan A3-koossa ja vedenpitävälle paperille painettuna. Reittiohje on A4-koossa ja tavallisella paperilla. Varaa siis mukaasi muovinen karttasuojus jos aiot lueskella sanallista ohjetta!

Lukekaa reittiohje ja vilkuilkaa samalla karttaa niin tiedätte minne suuntaan teidän on tarkoitus kulkea. Reitit risteävät useissa kohdissa ja kulkevat paikoin samaa tietä tai polkua edestakaisin.

Reitti gpx-tiedostona gps-laitteita varten

Pysäköinti

Pysäköinti tapahtuu suoraan kilpailukeskuksessa. Seuraa pysäköinninohjaajien neuvoja. Pysäköintitilaa on rajoitetusti joten suosikaa kimppakyytejä. Myöhemmin saapuvat joutuvat pysäköimään läheisen ison hiekkatien varten. Jos siis paikalle saapuessasi törmäät jo ennen kisakeskusta tien varressa pysäköityjen autojen letkaan niin laita autosi suosiolla suoraan letkan perään ja kävele loppumatka.

Peseytyminen


Peseytyminen tapahtuu perinteisessä puusaunassa. Saunaan mahtuu kerrallaan n. 15 hlöä. Suihkua ei ole vaan peseydyttävä on padassa lämmitetyllä vedellä. Saunan yhteydessä on yksi kaikille yhteinen pukeutumistila. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville käytössä on myös vähän matkan päässä oleva mökki jossa toinen puoli on varattu naisten pukeutumiseen ja toinen puoli miesten pukeutumiseen. Sauna on sekasauna joten varaa ujoutesi asteen mukainen saunomisasuste. Sauna on järven rannalla joten uimaankin pääsee :)
Saunaan eikä pukeutumistiloihin ei saa mennä kuraisilla sukilla tai kengillä. Riisu kenkäsi ulkopuolelle. Kengät voi huuhtaista järvessä.
Polkupyöriä varten pyritään myös järjestämään pesumahdollisuus

Rastileimaus

Tutustukaa rastileimaussysteemiin ja ehdottomasti kokeilkaa sitä etukäteen:
http://halloweenhike.blogspot.fi/2016/10/rastileimaus.html


Rastilla leimaaminen päivittää sijaintinne seurantakarttaan:
http://gps-punch.appspot.com/qr/qr/online?e=5685349879644160#

Opastettu juoksuryhmä


Klo 0900 lähtee liikkeelle ratamestarin opastama juoksuryhmä. Jos pelkäät, että eksyt, niin tähän letkaan on hyvä lähteä mukaan. Vauhti on leppoisa jutusteluvauhti ja 50 km matkaan kulunee 7-8 tuntia eli maalissa ollaan vielä valoisan aikaan. Tavoitteena on opastaa koko 100 km reitti mutta voi olla, että syyskuussa ja lokakuussa kärsityn vaivakierteen takia opasjuoksija joutuu lopettamaan jo aiemmin.

Valoisa aika

Aurinko nousee 08:32. Aurinko laskee 17:25. Ilman lamppua näkee kulkea 07:44 - 18:18 välisenä aikana.

Keskeyttäminen

Muistakaa ehdottomasti leimata LÄHTÖ-rasti, jotta tiedämme ketkä varmasti ovat lähteneet matkaan. Vielä tärkeämpää on leimata MAALI-rasti lopettaessasi tai DNF jos keskeytät. Lisäksi jos keskeytät niin lähetä lisävarmistus tekstiviestillä järjestäjän puhelinnumeroon: +358 40 077 9761. Emme halua hylätä ketään pimeään metsään mutta emme myöskään halua lähteä etsimään ketään turhan takia mistään mörkökorvesta. Jos lähdet kesken kaiken kotiin etkä ilmoita leimaamalla DNF ja tekstiviestillä järjestäjälle niin usutamme kaikki halloween-möröt kimppuusi! Jos tarvitset raatotaksia niin helpottaa viikatemiehen ajelua paikalle jos lähetät tekstarina tarkat koordinaatit paikasta jossa olet henkitoreissasi.

Suosittelemme kaikkia asentamaan kännyköihinsä 112-sovelluksen.

Ruokailu

Kisakeskuksessa on ulkoilun jälkeen tarjolla kasviskeittoa ym. pientä suupalaa.

Osallistumismaksu


Ota mukaasi maksukuitti erityisesti jos maksoit vasta viimeisellä viikolla tai osallistumisesi on maksettu muulla kuin omalla nimelläsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti